κρεμα ματιων radiant de puffing τιμή

Κρεμα ματιων Radiant De-Puffing

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εξαιρετική κρέμα ματιών που δοκίμασα και χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα. Πρόκειται για την κρέμα ματιών radiant de puffing η οποία είναι για μαύρους κύκλους, σακούλες και ρυτίδες.Είναι και για πρωί και για βράδυ.

Χαρακτηριστικά της κρέμα ματιών rariant de puffing

Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτου Imperata Cylindrica, Πεπτίδια και Macadamia Nut Oil. Η υφή της δεν είναι ούτε εντελώς λεπτόρευστη αλλά ούτε και τελείως παχύρευστη. Οπότε απλώνεται σχετικά εύκολα στην περιοχή των ματιών και απορροφάται αρκετά εύκολα, αφήνοντας την περιοχή ενυδατωμένη, δίνοντας λάμψη επίσης.

Μειώνει τις ριτίδες

Επιπλέον δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα.Όμως προσωπικά θα προτιμούσα να ειναι λίγο πιο λεπτόρευστη για να απορροφάται ακόμα πιο εύκολα. Παρατήρησα ακόμα, πως πράγματι μειώθηκαν σ’ ένα ποσοστό οι μαύροι κύκλοι μου, όπως επίσης κάποια μικρά πρηξιματάκια και απάλυνε τις λεπτές γραμμές.. άρα σε αρκετά μεγάλο ποσοστό κάνει αυτό που υποσχεται. Είναι πολύ καλή επίσης και ως βάση πριν το concealer.

Έχει πολυ ελαφριά μυρωδιά και επίσης δεν μου δημιούργησε κάποιο ερεθισμό η μπιμπικάκια κάτω απ’ τα μάτια. Μου άρεσε πολυ το γεγονός επίσης οτι η συσκευασία του είναι με αντλία που σημαίνει πως διατηρείται για πιο πολύ καιρό εφόσον δεν έρχεται σε επαφή με τα δάχτυλα τα οποία φέρουν μικρόβια και είναι και διαφανές οπότε μπορείς να βλέπεις την ποσότητα που απομένει.

Τιμή και ποσότητα

Είναι 30ml και η τιμή της είναι στα 16€ την οποία βρηκα πολύ καλή τιμή για τη συγκεκριμένη εταιρεία μιας και οι πιο πολλές κρέμες ματιών έχουν διπλάσια τιμή στη μισή ποσότητα.

Ποιότητα9
Value for Money9
Αποτελεσματικότητα8
Συσκευασία10
Βαθμολογία αναγνωστών0 Votes0
9
Τελική Βαθμολογία
Συμπέρασμα
Κλείνοντας δε θα πω πως είναι η καλύτερη κρέμα ματιών που έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά σίγουρα είναι μια απ τις πιο καλές και σίγουρα αυτή η αγορά θα κάνει απόσβεση των χρημάτων μου…